POTPISANI UGOVORI SA 15 UDRUGA U VRIJEDNOSTI 29.050,00 EURA

Predstavnici Udruga u Općinskoj vijećnici Općine Tompojevci, 08. ožujka 2023. godine, potpisali su ugovore o financiranju, na temelju Javnog natječaja za financiranje projekata/ programa od interesa za opće dobro koje provode udruge s područja Općine Tompojevci za 2023. godinu.
Iz područja sporta potpisani su ugovori u iznosu 9.944,00 eura, iz područja kulture 8.000,00 eura, te iz ostalih područja vezano uz brigu za djecu i mlade, braniteljsku populaciju, promicanje ljudskih prava, zaštita poljoprivrede i ruralnog razvoja, šumarstva i lovstva, zaštite okoliša i prirode, te osobe treće životne dobi 11.100,00 eura.
Općinski načelnik Milan Grubač pozdravio je sve prisutne predstavnike udruga čiji su projekti prepoznati kao kvalitetno osmišljeni programi i za čije su im aktivnosti u 2023. godini odobrena financijska sredstva te istaknuo kako su, u odnosu na prošlu godinu, povećana sredstva u Općinskom Proračunu i da će taj trend nastojati pratiti i narednih godina.
Pohvalio je rad svih udruga, osobito onih onih koje prepoznaju suradnju i uključenost Općine u rad svih udruga, te ih zamolio da se svojim aktivnostima uključe u obilježavanje Dana Općine, a svoje prijedloge dostave u Ured Općine kako bi na najbolji način posložili događanja na dobrobit svih članova udruga i građana Općine Tompojevci.
Predstavnicama udruga uručio je ruže i čestitao im Međunarodni Dan žena.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content