ODRŽAN 3. RADNI SASTANAK PROJEKTA ZAŽELI – OPĆINA TOMPOJEVCI, FAZA III

Dana 08.03.2023. godine u prostorijama Općine održan radni sastanak koji je vodila voditeljica projekta Marijeta Bučko, te administratorica Terezija Petričević.
Na sastanku je sudjelovalo 18 žena s područja Općine Tompojevci zaposlenih u sklopu projekta „ZAŽELI – Općina Tompojevci, faza III“.
Kako su žene zaposlene od 01.2.2023. godine zaključeno je da je potrebno organizirati treći radni sastanak, jer je od velike važnosti povezivanje žena radi boljeg upoznavanja te osjećaja pripadnosti kolektivu. Bitno je da zaposlene žene na tim sastancima mogu iznijeti probleme do kojih dolazi u svakodnevnom radu s krajnjim korisnicima, ukoliko oni postoje, razmijeniti iskustva i pomoći jedna drugoj savjetima i podrškom.
Svakoj ženi su uručene po 2 majice i 1 pregača, sa ciljem promocije projekta široj javnosti. Ženama će biti uručeni i biciklovi iz programa Zaželi – faza I na korištenje kako bi jednostavnije i brže dolazile do krajnjih korisnika.
Kako smo radni sastanak imali na Međunarodni dan žena načelnik Općine Tompojevci Milan Grubač tom je prilikom darivao žene ružama.
Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkovitosti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Vrijednost projekta iznosi 117.413,56 EUR/ 884.652,50 KN.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content