OBILJEŽEN POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Počela je nova školska godina. Nakon dugih ljetnih praznika učenici su se vratili u školske klupe. I ove su godine kao i prethodnih učenici viših razreda, nastavnici i ravnatelji dočekali novu generaciju prvašića.
Općinski načelnik Milan Grubač podijelio je prvašićima prigodne poklone (pisanka A, matematika 1, vodene bojice, drvene bojice, gumica, šiljilo, olovka obična HB, flomasteri, kolaž papir i plastelin) te uputio čestitku i dobre želje povodom početka nove školske 2023./2024. godine:
„Na pragu smo još jedne školske godine, godine u kojoj učenike očekuju novi izazovi, nova iskustva i znanja. U svoje ime i u ime svojih suradnika svim učenicima, a posebno prvašicima, želim uspješno školovanje, da se zajedno s nastavnicima, roditeljima i novim prijateljima raduju učenju kroz igru i druženje. Neka ih ovaj novi početak motivira da budu još bolji i uspješniji u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja. Nastavnicima i profesorima, ravnateljima te roditeljima želim puno uspjeha, strpljenja i dobre volje u odgoju i obrazovanju“.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content