Natječaj 2021. SozialMarie

SozialMarie – Prize for Social Innovation po 17. put objavio je natječaj 2021.: Traže isprobane, primijenjene, učinkovite društvene inovacije iz Srednje Europe, i to iz svih društvenih sektora.

Prihvatljivi projekti:
  • projekti koje vode privatne osobe, profitna poduzeća, projekti iz civilnog sektora (civilnodruštvene inicijative, nevladine i neprofitne organizacije, udruge) te jedinice javne uprave,
  • projekti koji se provode u Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Hrvatskoj,
  • za projekte iz Slovenije vrijedi pravilo da mjesto njihova provođenja ne smije biti više od 300 km zračne udaljenosti od Beča.

SozialMarie je nagrada za uspješne društvenoinovativne projekte. Prijavljuju se projekti koji se nalaze u uspješnoj provedbi, što znači da su u trenutku prijave još uvijek aktivni. Okončani projekti i projektne prijave ne uzimaju se u obzir.

Moguće je prijaviti više projekata, međutim potrebno ih je prijaviti zasebno, pomoću odvojenih obrazaca.

Prijave se šalju putem prijavnog obrasca, a cjelokupni prijavni obrazac ispunjava se dvojezično: na jeziku zemlje prijavitelja i na engleskom jeziku.

Projektnu prijavu moguće je predati do 19. siječnja 2021. u 23:55 h. Potvrdu o uspješnoj prijavi dobit ćete elektroničkom poštom.

Konačna objava rezultata bit će 01. svibnja 2021. godine, za odabranih 15 projekata u ukupnom iznosu od 54.000 EUR.

https://www.ra-tintl.hr/blog-post/45

 

Skip to content