ZAŽELI – OPĆINA TOMPOJEVCI, faza II – URUČENA UVJERENJA O OSPOSOBLJAVANJU ZA RAČUNALNOG OPERATERA

U sklopu projekta „Zaželi – Općina Tompojevci, faza II“, kodni broj: UP.02.1.1.13.0082., dana 15. lipnja 2021. godine djelatnicima projekta uručena su uvjerenja o osposobljavanju za poslove računalnog operatera u kojemu je sudjelovalo svih četrnaest žena iz istog projekta.

Cilj edukacije je stjecanje znanja, vještina, navika i stavova koje omogućuju ženama samostalno obavljanje poslove računalnog operatera, kao i mogućnost konkuriranja na tržištu rada.

Dodjeli diploma nazočio je Općinski načelnik Milan Grubač, Stručni voditelj obrazovanja učilišta Modus Marija Božanović Brkić, administrator Učilišta Natalija Zovko, profesor Danijel Markić, voditelj projekta Goran Guskić i računovodstveni referent projekta Marijeta Bučko.

Edukaciju u sklopu projekta provodilo je Učilište Modus, Ustanova za obrazovanje odraslih iz Vinkovaca, vrijednost edukacije je 45.220,00 kuna.

Projekt Zaželi-Općina Tompojevci, faza II započeo je 18.06.2020. te će trajati do 18.12.2021. godine. Vrijednost projekta je 1.300.121,50 kn i 100% financiran bespovratnim sredstvima Europske Unije.

Prije svečane dodjele uvjerenja Općinski načelnik Milan Grubač održao je radni sastanak s djelatnicima Projekta „Zaželi – Općina Tompojevci, faza II“. Voditelj projekta upoznao je Načelnika o provedenim dosadašnjim aktivnostima na projektu i broju uključenih krajnjih korisnika starije životne dobi u program, a kojih je trenutno 112. Isto tako upoznat je i o načinu rada na terenu.

Skip to content