ZAVRŠILA EDUKACIJA ZAPOSLENIH ŽENA U SKLOPU PROJEKTA ZAŽELI

Dana 10. ožujka 2020. Završila je edukacija  zaposlenih žena u sklopu projekta Zaželi-Općina Tompojevci. Edukaciju je provelo Učilište Modus, ustanova za obrazovanje odraslih.

Teorijski dio edukacije se održavao u suradnji sa Osnovnom školom Čakovci u školskim prostorima područne škole Tompojevci, dok se praktični dio osposobljavanja proveo u Obiteljskom domu za stare i nemoćne osobe, Villa Magdalena u Tompojevcima.

Vrijednost edukacije je 52.800,00 kn, te u skladu sa projektom su žene osposobljene za obavljanje poslova gerontodomaćice, čime su stekle nova znanja i vještine potrebne za tržište rada.

Dana 14.05.2020 su ženama uručena Uvjerenja o osposobljavanju, za upis u E-radnu knjižicu. Potaknuti trenutnom izvanrednom situacijom uzrokovanom pojavom SARS-CoV-2 virusa, nije izvršena svečana dodjela Uvjerenja, već su uvjerenja ženama koje su završile edukaciju, uručena osobno.

Projekt Zaželi-Općina Tompojevci započeo je 01. Prosinca 2017. Te će trajati do  31. Svibnja 2020. Godine. Vrijednost projekta je 2.281.900,00 kn i projekt je 100% financiran bespovratnim sredstvima Europske Unije.

Više informacija o operativnim programima iz kojega je financiran projekt, na: www.esf.hrwww.strukturnifondovi.hr

Skip to content