SVEČANO OTKRIVANJE SPOMENIČKOG OBILJEŽJA ŽRTVAMA STRADALIM U DOMOVINSKOM RATU U NASELJU TOMPOJEVCI I OBILJEŽAVANJE DANA STRADANJA MJEŠTANA TOMPOJEVACA  U DOMOVINSKOM  RATU  09. LISTOPADA 2020. godine

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo, u ime Općine Tompojevci, Vijeća Mjesnog odbora Tompojevci i UHDDR-a Općine Tompojevci, pozvati Vas na

SVEČANO OTKRIVANJE SPOMENIČKOG OBILJEŽJA ŽRTVAMA STRADALIM U DOMOVINSKOM RATU U NASELJU TOMPOJEVCI I OBILJEŽAVANJE DANA STRADANJA MJEŠTANA TOMPOJEVACA  U DOMOVINSKOM  RATU  09. LISTOPADA 2020. godine (petak).

Ova svečanost prigoda je da se izrazi zahvalnost i duboko poštovanje hrvatskim braniteljima i civilima koji su za slobodu Domovine darovali svoje živote.

 

P R O G R A M

 

17:00 sati             -Misa zadušnica za sve poginule u crkvi Sv. Marije Magdalene u Tompojevcima

-Formiranje kolone sudionika svečanog otkrivanja Spomeničkog obilježja ispred

Vatrogasnog doma Tompojevci

 

18:00 sati              -Svečano otkrivanje Spomeničkog obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu

-Polaganje vijenaca i paljenje svijeća

 

19:00 sati             -Drama slavonske tematike „Tamo gdje tuga spava“  (Koprodukcija Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ Vinkovci i Kazališta „Nova scena“ Vinkovci, ispred Doma kulture)

 

Prigodno druženje uz domjenak

 

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: opcina-tompojevci@vk.t-com.hr ili na tel. 032/514-184, najkasnije do 08.listopada 2020.

Općinski načelnik

Zdravko Zvonarić

P.S. Poštujući važeće mjere zaštite od bolesti COVID-19, molimo da se istih i pridržavamo.

Poziv na svečano otkrivanje Spomeničkog obilježja žrtvama stradalim u domovinskom ratu i Dan stradanja mještana Tompojevaca 09.10.2020.

Skip to content