poziv na besplatne edukacije o ekološkom uzgoju povrća u plastenicima, ekološkom uzgoju začinskog i ljekovitog bilja u plastenicima te o uzgoju cvijeća u plastenicima

LAG Srijem ovim putem poziva na besplatne edukacije o ekološkom uzgoju povrća u plastenicima, o ekološkom uzgoju začinskog i ljekovitog bilja u plastenicima te o uzgoju cvijeća u plastenicima, koje će biti održane u okviru projekta Lokalnim potencijalom do novih mogućnosti zapošljavanja – “We can do it”, na kojem je jedan od partnera i LAG Srijem.

Edukacije su namijenjene pripadnicima ranjivih skupina na tržištu rada, odnosno ženama, dugotrajno nezaposlenim osobama (osobama nezaposlenim duže od 12 mjeseci) te mladima od 15 do 29 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Nije obavezno da su navedeni pripadnici prijavljeni u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Predviđeno trajanje svake edukacije je tri dana.

Prva edukacija će se održati od 2. do 4. prosinca, druga edukacija će se održati 5., 6. i 9. prosinca, a treća edukacija od 10. do 12. prosinca 2019. godine. Svi zainteresirani polaznici imaju pokriven putni trošak za sudjelovanje na edukacijama.
Svi prijavljeni će naknadno biti obaviješteni o točnom terminu i lokaciji održavanja edukacija.
Prijaviti se može na jedan od sljedećih načina:
1. putem mail adrese wecandoit.projekt@gmail.com
2. telefona na broj 099 608 73 33, 099 320 36 85, 032/521-451
3. facebook stranice Lokalnim potencijalom do novih mogućnosti zapošljavanja – „We can do it“ (putem obrasca)

Nositelj projekta Lokalnim potencijalom do novih mogućnosti zapošljavanja – “We can do it” je Lokalna akcijska grupa „Šumanovci“, a partneri na projektu su Lokalna akcijska grupa „Srijem“, HZZ Područni ured Vinkovci, Lokalna agencija za razvoj „Vjeverica“, Općina Vrbanja i Općina Gunja.

Cilj projekta je doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada Vukovarsko-srijemske županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih sa lokalnim potrebama i Akcijskim planom provedbe strategije razvoja ljudskih potencijala VSŽ. Osim prethodno navedenih edukacija, tijekom provedbe projekta provest će se i niz aktivnosti usmjerenih na selekciju sudionika ciljane skupine kako bi se što kvalitetnije odredio koncept profesionalnog usmjeravanja svakog pojedinca, uključujući osnivanje klubova za zapošljavanje, provedbu motivacijskih radionica i mentorstva te edukacije HZZ-a.

Projekt sufinancira Europska unija u 100%-om iznosu od 830.084,15 kuna.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Albert Varga
LAG Srijem
Voditelj LAG-a Srijem
mob: +385 (0) 99/299 8414
tel: +385 (0) 32/525-073
www.srijem.info
www.facebook.com/lagsrijem

Skip to content