POTPISANI UGOVORI O IZVOĐENJU RADOVA NA POSTAVLJANJU DJEČJEG IGRALIŠTA U ČAKOVCIMA I MIKLUŠEVCIMA

 

Općinski načelnik Milan Grubač potpisao je, s izvođačem radova Aksion d.o.o. Vinkovci, Ugovore o izvođenju radova na Postavljanju dječjeg igrališta u Čakovcima i Mikluševcima, te stručnim nadzorom Videković d.o.o. Vinkovci i F-ING d.o.o. Vinkovci.

Za postavljanje dječjeg igrališta u Čakovcima zahtjev za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podnijela je LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „SRIJEM“ za provedbu tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije« , te je odobren iznos od 27.871,79 €.

Radovi i stručni nadzor iznose 30.414,49 €.

Za postavljanje dječjeg igrališta u Mikluševcima zahtjev za financiranje projekta Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema
Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih
manjina podnijela je Razvojna agencija TINTL . Odobren je iznos od 20.000,00 €.

Radovi i stručni nadzor iznose 30.906,58 €.

Općina Tompojevci ulaže u infrastrukturu koja je namijenjena najmlađima i njihovim obiteljima, a u tom smjeru ići će i u narednim godinama, te postaviti dječje igralište u Bokšiću i Tompojevcima.

Zahvaljujemo APPRR-u i MRRFEU na odobrenju projekata, a Razvojnoj agenciji TINTL na uspješnoj prijavi.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content