POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU IZGRADNJE VIŠENAMJENSKOG SPORTSKOG IGRALIŠTA U TOMPOJEVCIMA

Na temelju Javnog poziva za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac 20. ožujka 2024. godine donijela je Odluku o odabiru projektnih prijedloga za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini, temeljem koje će se sufinancirati 84 sportska projekta.
24. travnja 2024. godine u Zagrebu, Općinski načelnik nazočio je potpisivanju i uručivanju Ugovora o sufinanciranju izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina za projekt „Izgradnja višenamjenskog sportskog igrališta u Tompojevcima“ . Ministarstvo turizma i sporta sufinancira projekt u iznosu 68.042.80 EUR, a preostala sredstva u iznosu 17.010,70 EUR financiraju se iz Općinskog proračuna.
Zahvaljujem Ministarstvu turizma i sporta na odobrenju projekta, Razvojnoj agenciji TINTL i djelatnicima Općine na uspješno pripremljenom i prijavljenom projektu, rekao je Općinski načelnik Milan Grubač.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content