ODRŽAN ZBOR GRAĐANA U TOMPOJEVCIMA I ČAKOVCIMA

 

U prostoru Hrvatskog doma Tompojevci 21.10.2023. godine održan je zbor građana Mjesnog odbora Tompojevci. Zbor je okupio dvadesetak građana, a na postavljena pitanja odgovarali su Općinski načelnik Milan Grubač i predsjednik Mjesnog odbora Tompojevci Željko Vulić.

Predsjednik Mjesnog odbora upoznao je građane s radom MO-a i zahvalio načelniku, Općinskom vijeću i Općini Tompojevci na podršci koja, po njegovim riječima, je više od očekivane i možda najveća u dosadašnjim sazivima. Osvrnuo se na brzinu pronalaska rješenja za pojedine prijedloge kao što je prijevoz učenika srednjih škola u Vinkovce, uređenje groblja i tematskog parka, organizacija zimskog kirbaja…..

Općinski načelnik, građanima je predstavio kapitalne projekte, među kojima je Izgradnja dječjeg vrtića u Tompojevcima, te odgovarao na postavljena pitanja i uvažio prijedloge plana rada za 2024. godinu.

Dana 22.10.2023. godine u Domu kulture Čakovci održan je zbor građana Mjesnog odbora Čakovci. Na zbor se odazvalo dvadesetak građana. Predsjednica MO je podnijela izvješće o radu za 2022/2023. godinu i pozvala građane da upute pitanja načelniku.

Općinski načelnik je odgovarao na niz pitanja vezanih za aktualne projekte kao što su: gradnja ceste Čakovci-Mikluševci, rekonstrukcija Mađarske kuće, postavljanje dječjeg igrališta, odvoz komunalnog otpada i dr.

Na oba zbora građana jedna od tema je bila sanacija naselja Općine pogođenih prirodnom nepogodom gdje su građani zahvalili Općini, Mjesnim odborima i svima koji su sudjelovali u sanaciji.

 

VIŠE VIJESTI...

Skip to content