DRŽANA JAVNA TRIBINA O ODRŽIVOM GOSPODARENJU OTPADOM

U Hrvatskom domu u Tompojevcima,21.12.2023. godine, nakon što je podijeljena jednokratna pomoć (božićnica) umirovljenicima, održana je Javna tribina o održivom gospodarenju otpadom s informacijama o Ugovoru o koncesiji za sakupljanje komunalnog otpada.
Javna tribina financirana je iz projekta “Sufinanciranje provođenja izobrazno informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva” , ukupne vrijednosti 1.562,50 EUR, koji sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 1.250,00 eura dok ostatak sufinancira Općina Tompojevci.
Ovo je jedan od mnogih projekata koje sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u našoj Općini , a koje provodi Općina u suradnji s Razvojnom agencijom TINTL, koja je u okviru ove Javne tribine prezentirale nazočnima sve projekte financirane od Fonda u Općini Tompojevci.
Općina Tompojevci će i tijekom naredne godine ulagati u čišću, pametnu i zeleniju Općinu Tompojevci!

VIŠE VIJESTI...

Kiosk

PROJEKT “ZAŽELI I OSTANI NA SVOM”

Danas su Gradskoj knjižnici Vinkovci  Općinski načelnik Milan Grubač i Ministar Marin Piletić potpisali Ugovor za  projekt “ZAŽELI I OSTANI NA SVOME” u iznosu 891.000,00

Skip to content