BOŽIĆNI SAJAM U BERKU 18.12.2022.

Nakon male pauze u vrijeme COVID-a, božićni sajam u Berku ponovno je zasjao punim sjajem.
Božićni sajam u organizaciji KUD-a “Zrinski” iz Berka zadnja je aktivnost održana u sklopu Seoske prijestolnice Vukovarsko-srijemske županije, Berak 2022.
Kako nam se približava “najljepši” dio godine, članovi KUD-a i mjesnog odbora pobrinuli su se da Božić doživimo u pravom smislu te riječi, odnosno da uz adventske delicije uživamo u zajedništvu i toplini blagdanskog duha.
Vrijedni Berčani pripremili su kobasice, lepinjice, kuhano vino i čaj, a na štandu su prodavali domaće kolačiće te ručno oslikane šalice koje su se odmah mogle iskoristiti kako bi kušali vino ili čaj.
Pohvaljujemo i OŠ “Čakovci”, tj. UZ “Jabukovac” koja nas je ponovno oduševila svojim rukotvorinama koje su izradili povodom Božića, ali i štand naših najmlađih iz igraonice u Bokšiću gdje su se mogli pronaći vrlo zanimljivi ukrasi za jelku.
Pošto smo ponovno svjedočili velikom uspjehu naših nogometaša na Svjetskom prvenstvu, Berčani su se potrudili da možemo uživo popratiti i doček naših vatrenih.
Zahvaljujemo se organizatorima ovog predivnog događaja i svim posjetiteljima koji su unatoč popriličnoj hladnoći uspjeli na jedan prekrasan način zaokružiti i završiti ovu priču o Seoskoj prijestolnici Vukovarsko-srijemske županije, Berak 2022.

VIŠE VIJESTI...

Skip to content