Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu za 2019. godinu.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu za 2019. godinu.

Poziv je podijeljen u 5 prioritetnih područja:
P.1. Aktivno sudjelovanje mladih u društvu

P.2. Savjetovanje i informiranje mladih, organizacija slobodnog vremena mladih i podrška inicijativama mladih u zajednici

P.3. Povećanje znanja i vještina, zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada te poticanje socijalnog uključivanja mladih

P.4. Mladi u ruralnim sredinama

P.5. Lokalni i regionalni programi za mlade

Za P.1.-P.4. prihvatljivi prijavitelji su udruge mladih i za mlade, dok su za P.5. prihvatljivi prijavitelji jedinice lokalne samouprave.

Odobreni projekti u P.1.-P.4. se mogu financirati do 100%, dok se projekti kod kojih su prihvatljivi prijavitelji JLS-i, mogu financirati do 70%. (za P.5. prihvatljivi su prijavitelji JLS-i koji nisu dobili financijsku potporu od ovog Ministartva za izradu regionalnog ili lokalnog programa za mlade u protekle 3 godine, točnije od 2016. godine do danas.)

Rok za podnošenje prijava je trideset (30) dana od dana objavljivanja Poziva na internetskoj stranici Ministarstva, odnosno do 30. kolovoza 2019. godine.

Za više informacija posjetite sljedeću poveznicu.

Za sva dodatna pitanja, savjete i pomoć, kao i samu izradu prijava projekata stojimo na raspolaganju.

S poštovanjem,

Albert Varga
LAG Srijem
Voditelj LAG-a Srijem
mob: +385 (0) 99/299 8414
tel: +385 (0) 32/525-073
www.srijem.info
www.facebook.com/lagsrijem

Skip to content