POTPISANI UGOVORI O IZVOĐENJU RADOVA I NADZORU ZA ENERGETSKU OBNOVU OPĆINSKE ZGRADE SA VATROGASNIM DOMOM U TOMPOJEVCIMA I IZGRADNJU PRISTUPNE STAZE I RAMPE ZA PRISTUPAČNOST GRAĐEVINAMA OSOBAMA S INVALIDITETOM I SMANJENE POKRETLJIVOSTI KOD ZGRADE DOMA KULTURE BOKŠIĆ

Nakon uspješno provedene jednostavne nabave, 15. rujna 2021. godine u prostorijama Općine Tompojevci, potpisani su ugovori s izvođačem radova Ličilačko – fasaderski obrt „MARŠIĆ“ vl. Ivan Maršić i nadzornim inženjerom Josipom Videkovićem za energetsku obnovu općinske zgrade sa vatrogasnim domom u Tompojevcima i izgradnju pristupne staze i rampe za pristupačnost građevinama osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti kod zgrade doma kulture Bokšić.

Ugovorena vrijednost radova za energetsku obnovu općinske zgrade s vatrogasnim domom u Tompojevcima iznosi 383.037,50 kuna i nadzor radova u iznosu 7.275,00 kuna. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova europske unije sufinancira projekt u iznosu 150.000,00 kuna, ostatak se financira iz Općinskog proračuna.

Ugovorena vrijednost radova za izgradnju pristupne staze i rampe za pristupačnost građevinama osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti kod zgrade doma kulture Bokšić iznosi 36.167,56 kuna i nadzor radova u iznosu 2.980,00 kuna. Ministarstvo hrvatskih branitelja sufinancira projekt u iznosu 10.000,00 kuna, ostatak se financira iz Općinskog proračuna.

Zahvaljujemo Razvojnoj agenciji TINTL na uspješno prijavljenom projektu.

Nadamo se uspješnom radu i završetku poslova na zadovoljstvo svih građana Općine Tompojevci.

Vaš načelnik, Milan Grubač

 

Skip to content