POČINJE SANACIJA I UREĐENJE DOMA KULTURE U BERKU

Dom kulture u Berku koristi se za javna i društvena događanja, za rad i djelovanje neprofitnih organizacija, prema potrebi gospodarstvenika i svih stanovnika naselja Berak.

Obnovom istoga osiguran je adekvatan prostor za djelovanje društvenih i kulturnih udruga, prilagođavajući isti raznim događanjima kroz određene aktivnosti od interesa za opće dobro i poboljšanje kvalitete života, a jednovremeno će se poboljšati izgled naselja kao i kvaliteta same infrastrukture. Time će se dobiti zaokruženi kompleks vrhunsko uređenog centra naselja Berak koji ove godine nosi titulu Seoske prijestolnice Vukovarsko-srijemske županije.

Sanacijom i uređenjem Doma kulture biti će obuhvaćeni sljedeći radovi: pripremni radovi, izrada vanjske fasade, sanacija i ličenje metalne ograde na vanjskim stubištima i rampama za invalidne osobe, ugradnja zidnog plinskog kondenzacijskog uređaja, ugradba WC školjke od keramike, ličenje zaprljanih i zamašćenih unutarnjih zidova zgrade doma disperzivnim bojama i gletanje podloge, limarski i drugi radovi.

 

Skip to content