POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA „ZAŽELI – OPĆINA TOMPOJEVCI, FAZA II“

U Hrvatskom domu u Tompojevcima, dana 09. studenog 2020. u 11 sati održana ja početna konferencija projekta “Zaželi – Općina Tompojevci, faza II„ – Program zapošljavanja žena na području Općine Tompojevci kodni br.UP.02.1.1.13.0082 koji je sufinanciran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda a odobren po pozivu Zaželi- Program zapošljavanja žena od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Početna konferencija predstavljanja projekta održana je uz provođenje svih protuepidemijskih mjera koje nalaže Zavod za javno zdravstvo.

Ukupan broj nazočnih osoba prema potpisnoj listi je 25 sudionika/ca. Među nazočnima bili su i partneri projekta, Predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Vukovar gospođa Jasna Kolar i predstavnik ravnatelja Centra za socijalnu skrb Vukovar gospodin Marko Zrilić, te gosp. Nikola Čurčinac, stručni suradnik u Razvojnoj agenciji TINTL, koji su se kratkim govorom obratili nazočnima. Načelnik Općine Tompojevci, gospodin Zdravko Zvonarić, pozdravio je sve nazočne, te zahvalio djelatnicama na požrtvovnosti u radu sa starijim osobama osobito u ovo teško vrijeme epidemije COVID-19.

Administrativno-operativni voditelj Projekta Goran Guskić održao je prezentaciju projekta.

Svim sudionicima početne konferencije podijeljeni su promotivni materijali čija su sredstva osigurana iz projekta a koji su tiskani u skladu sa svim pravilima vidljivosti. Početnu konferenciju medijski je popratila Vinkovačka televizija. Nakon završetka službenog djela javne tribine uslijedio je prigodni domjenak- hrana i piće za sve sudionike.

Vrijednost projekta Zaželi – Općina Tompojevci, faza II je 1.300.121,50 kuna.

Više informacija o operativnim programima iz kojega je financiran projekt možete vidjeti na linku: www.esf.hrwww.strukturnifondovi.hr

 

Skip to content