DAN OPĆINE TOMPOJEVCI 21. SVIBNJA 2018.

Nakon polaganja vijenaca poginulim braniteljima kod Spomen obilježja u Čakovcima te molitve za sve poginule i stradale, služena je Sv. Misa zadušnica u crkvi Sv. Marije Magdalene u Tompojevcima, koju je predvodio župnik Krešimir Aračić.
Svečana sjednica na kojoj su nazočili  brojni gosti i uzvanici, započela je pozdravom domovini, „Himnom Lijepa naša“ koju je izveo Školski zbor OŠ Čakovci i minutom šutnje, a zatim je predsjednik Općinskog vijeća Općine Tompojevci, gospodin Dubravko Martić kratko pozdravio prisutne i otvorio Svečanu sjednicu.
Općinski načelnik, Zdravko Zvonarić gostima je predstavio Općinu, odnosno rad i djelovanje kroz prvu godinu mandata. Prisutne je ukratko upoznao s planovima, koje se nada uz trud i rad uspješno i provesti u narednom periodu.
Načelnik je potom prepustio riječ zamjeniku župana VSŽ, gospodinu Josipu Dabri, koji je rekao kako je iznenađen radom Općine Tompojevci koja raspolaže s tako malim proračunom, a rezultati su vidljivi u svih pet naselja. Te ukazao kako je problem demografije i nedostatka radnih mjesta isti kao i u ostalim graničnim općinama.
Nazočnima se obratio i Saborski zastupnik, gospodin Tomislav Panenić, te predsjednik Udruge multipleskleroze VSŽ gospodin Zoran Oljača.
Po završetku Svečane sjednice, za sve prisutne upriličen je prigodni domjenak.

Skip to content