ODOBRENO 2,88 MILIJUNA KUNA ZA IZGRADNJU DJEČJEG VRTIĆA U TOMPOJEVCIMA

U okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv, NPOO.C3.1.R1-I1.01 Ministarstva znanosti i obrazovanja Općina Tompojevci u suradnji s Razvojnom agencijom TINTL prijavila je projekt Izgradnje i opremanja dječjeg vrtića u Tompojevcima.
Projektom će se izgraditi 2 dnevna boravka (jedna jaslička i jedna vrtićka skupina), odnosno 32 djece moći će, po prvi puta pohađati vrtić u Tompojevcima.
U zaprimljenoj Obavijesti o statusu procjene projektnih prijedloga, stoji kako je projektni prijedlog uspješno prošao fazu procjene projektnih prijedloga u postupku dodjele bespovratnih sredstava te da će biti upućen u sljedeću fazu postupka dodjele, Odluku o financiranju.
Ukupna bespovratna sredstva iznose 2.880.000,00 kn.
– Nastojat ćemo i nadalje osmišljavati i provoditi projekte koji će pridonijeti ravnomjernom razvoju naše Općine, a posebno projekte namijenjene našim najmlađim sugrađanima, te time zadržati mlade obitelji i privući nove. Ovo mi je najvrjedniji i srcu najdraži projekt – izjavio je Općinski načelnik Milan Grubač.
 

VIŠE VIJESTI...

Skip to content