Službene stranice općine Tompojevci

POZIV NA RADNI SASTANAK

 Poziv na radni sastanak između tvrtke Podravka d.d. iz Koprivnice i Ministarstva hrvatskih branitelja sa hrvatskim braniteljima sa područja Vukovarsko-srijemske županije, radi prezentacije Sporazuma o suradnji koji je sklopljen između Podravke d.d. i Ministarstva hrvatskih branitelja o ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode zadruge hrvatskih branitelja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, kao i svi drugi zainteresirani, kako bi se povećala zaposlenost i proizvodnja, kao i prezentacije potreba Podravke d.d.         

   Isti će se održati dana 07. studenog 2017. godine, u velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru, Županijska 9, s početkom u 11:00 sati.        

  Ovim putem Vas ujedno i molimo da zbog kratkoće vremena uvjetovane žurnošću organizacije radnog sastanka izvjestite o gore navedenom udruge proistekle iz Domovinskog rata i obiteljska poljoprivredna gospodarstva na području Općine Tompojevci kako bi informacija došla do što većeg broja potencijalnih korisnika.          Naime, Podravka d.d. je pripravna u okviru nabave sirovine za proizvodnju svojih prerađevina nakon prezentacije i radnog sastanka zaključiti ugovore sa zainteresiranim zadrugamahrvatskih branitelja, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, te i drugim zainteresiranim osobama o proizvodnji i otkupu voća, povrća i žitarica.

 Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju!

 Naši kontakti: mob: 099 216 06 30                 

     tel:     032 514 090                  

    e-mail: pbztompojevci@gmail.com 


Dokumenti:

R.Br. Opis Datum Veličina
1 59415093_nabava_voca,_povrca_i__zitarica.ppt 06.11.2017 2.74Mb
2 594444_poziv_na_radni_sastanak___opcina_tompojevci.pdf 06.11.2017 293.6kb


Povratak na naslovnicu