Službene stranice općine Tompojevci

OTVORENJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA I ZDRAVSTVENE AMBULANTE U MIKLUŠEVCIMA

Dana 16. listopada 2017. godine u Mikluševcima pušteno je u rad reciklažno dvorište.  Koncesiju za upravljanjem dvorištem dobio je vukovarski Komunalac. U reciklažnom dvorištu zaposlen je jedan djelatnik koji će raditi na zbrinjavanju otpada.

Izgradnja reciklažnog dvorišta koštala je milijun i osamsto tisuća kuna (75%novca izdvojeno je iz Fonda za regionalni razvoj i ministarstvo zaštite okoliša, a 25% Općina).

Isti dan svečano je otvorena i novoobnovljena ambulanta.  Ambulanta obiteljske medicine u potpunosti je obnovljena, uvedeno je novo grijanje, postavljene klime i izrađen sanitarni čvor.  Financijska sredstva za obnovu ambulante osigurao je Dom zdravlja Vukovar iz vlastitih sredstava, dok je Općina Tompojevci  financirala izradu projekta.

Veliko hvala svim uzvanicima koji su svojom prisutnošću  uveličali program otvaranja reciklažnog dvorišta i zdravstvene ambulante, a posebno voditeljici i djeci iz dječje igraonice „Palčić“ te učiteljicama i djeci iz područne škole Mikluševci koji su
sudjelovali u programu.

 Povratak na naslovnicu