Službene stranice općine Tompojevci

ODRŽANA RADNA AKCIJA NA PROVEDBI PROJEKTA "ZAJEDNO ZA ZAJEDNICU - ZaZ"

U Bokšiću je u subotu 06. svibnja 2017. godine održana radna akcija u okviru projekta „Zajedno za zajednicu - Zaz“, financiranog od Slagalice - Zaklade za razvoj lokalne zajednice.

U protekloj 2016. godini Klub mladih općine Tompojevci u suradnji s LAG-om Srijem prijavio se na natječaj „Naš doprinos zajednici“ za izgradnju i opremanje sjenice, te sadnju sadnica stabala oko sportskih terena i dječjeg igrališta u Bokšiću. Ovim projektom se želi sve korisnike sportskih terena i dječjeg igrališta zaštititi od visokih ljetnih temperatura. Vrijednost
projekta je 13.000,00 kn.

Na održanoj radnoj akciji u okviru odobrene građanske akcije iskopan je temelj za betonsku ploču koja je isti dan izlivena i poravnat je teren oko buduće sjenice. Sudjelovalo je 20-tak osoba uključujući članove Kluba mladih, drugih udruga s prostora općine, roditelja djece koji pohađaju Udrugu za djecu i mlade „Palčić“ i samih mještana.

Iduća građanska radna akcija održati će se do kraja svibnja i na njoj se planira poraditi na pripremi građe za pokrivanje sjenice i sadnju sadnica stabala.

 

 Povratak na naslovnicu